Evenement voor iOS 4.2-ontwikkelaars georganiseerd

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 oktober 2010 11:41

Nieuws

Apple organiseert evenement dat gericht is op iOS-ontwikkelaars. Het evenement wordt aanstaande dinsdag in Californië, Verenigde Staten georganiseerd en duurt drie dagen. Dit meldt Business Insider. Details over het evenement zijn niet bekend. Ook heeft Apple het bestaan van het evenement niet bevestigd.

Business Insider vermoedt dat het evenement een intiemere of persoonlijkere variant van de iPhone Tech Talks die vorig jaar door Apple verspreidt over de wereld werden georganiseerd. Ontwikkelaars krijgen op het evenement vermoedelijk de kans om één op één te spreken met Apple technici en kunnen hulp krijgen bij de ontwikkeling van apps. Het doel van het evenement is het verbeteren van de kwaliteit van iOS-apps.

App Advice heeft overigens een ander idee over het evenement. Volgens de website worden ontwikkelaars op het evenement klaar gestoomd voor het ontwikkelen van apps voor de Apple TV. De stap is volgens de website logisch aangezien er momenteel al apps draaien op een gejailbreakte Apple TV en Google's TV-product eveneens apps gaat kunnen draaien.

0 Reactie(s) op: Evenement voor iOS 4.2-ontwikkelaars georganiseerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.