En de winnaar van de MacBook Air is...

Door: Redactie Computer!Totaal | 16 januari 2012 14:21

Nieuws

Afgelopen week kondigden we aan dat we een gloednieuwe MacBook Air gingen verloten. Dat hebben we geweten. OMG, de actie liep zo goed dat Facebook er vroegtijdig een eind aan maakte. Daarom nu al: the winner is...

In samenwerking met app-review-website AppFish.nl mochten wij een van de nieuwste MacBook Airs (de 11-inch, 64 GB versie) ter waarde van € 949,- verloten.

Wegens groot succes moesten we de inschrijving van de verloting vrijdag al sluiten, een week eerder dan gepland. De actie ging namelijk zo goed dat ie niet onopgemerkt is gebleven. Facebook heeft ons verzocht de actie te stoppen (schending van het promotiereglement en zo...). Helaas voor de mensen die nog niet meededen, maar goed nieuws voor de rest (want meer kans om te winnen).

Tijd voor het officiële gedeelte van dit artikel. We beginnen met de winnaars van de extra prijzen (3 iTunes giftcards t.w.v. € 50,-). Dit zijn geworden: Keven Le Fonque, Bianca Snip en Jeroen Swiers. Gefeliciteerd! En de gelukkige winnaar van de MacBook Air (de 11-inch, 64 GB versie) is *roffelderoffel*:

>>MANON MARIËLLE FRANSEN<<!!

Manon feliciteren kan hier. En AppFish liken doe je hier.

Dank voor het meedoen en blijf AppFish en MacWorld in de gaten houden. Meer van dit soort acties volgen!

0 Reactie(s) op: En de winnaar van de MacBook Air is...

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.