Echte fanboys hebben een Steve Jobs-actiepop (update)

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 november 2010 10:03

Nieuws

Echte Apple-fanboys kunnen nu een Steve Jobs-actiepop aanschaffen. De actiepop-versie oudt een iPhone in zijn hand en draagt Steve Jobs' typerende Levi's 501-spijkerbroek, zwarte coltrui en New Balance-sportschoenen.

De actiepop is inmiddels dusdanig populair dat M.I.C., de leverancier van de actiepop, het product momenteel niet meer kan leveren. Wel is het mogelijk de pop de pre-orderen. De actiepop van Steve Jobs kost tachtig euro.

Om de Steve Jobs-actiepop nog meer tot leven te laten komen kun je ook een accessoireset aanschaffen. Deze set bevat spreekwolkjes die je op de actiepop kunt plakken om hem zo veel gebruikte uitspraken te laten doen.

Update

Het succes van de Steve Jobs-actiepop is van korte duur geweest. M.I.C. Gadget heeft een brief ontvangen van een advocatenbureau dat Apple vertegenwoordigd waarin Apple aangeeft geen toestemming te hebben gegeven voor het gebruik van Apple's copyright-rechten en merknamen. Het advocatenbureau eist daarom dat M.I.C. Gadget per direct de marketing en verkoop van de actiepop stop zet.

Het is daarom helaas niet meer mogelijk de actiepop via M.I.C. Gadget aan te schaffen. De webshop geeft aan contact op te nemen met iedereen die al een Steve Jobs-pop besteld heeft. Aangezien er slechts een kleine hoeveelheid actiepoppen is verkocht zou het zo maar kunnen dat je het poppetje binnenkort voor een aanzienlijk hoger bedrag op websites als eBay terug ziet.

De Steve Jobs-actiepop met een spreekwolkje

0 Reactie(s) op: Echte fanboys hebben een Steve Jobs-actiepop (update)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.