DropCopy 1.71

Door: frank-de-graaf | 21 april 2011 10:28

Review

Beschikt u over meerdere Macs? Dan is DropCopy een aanrader als u vaak bestanden uitwisselt en niet beschikt over een centrale opslagplaats zoals een netwerkschijf.

Installeer op beide Macs het programma en start het op. Er verschijnt een kleine cirkel op uw bureaublad. Sleep de te kopiëren bestanden hier naartoe, zodat ze automatisch ook op de andere Mac worden geplaatst. Eenvoudiger kan bijna niet. Als u nog niet overtuigd bent, kunt u het filmpje op de website van de makers even bekijken, waarin in een paar seconden de hele werking wordt uitgelegd. Geen Mac, maar wel een iPod of iPhone? Ook voor deze apparaten is een versie beschikbaar.

DropCopy maakt het mogelijk om snel bestanden tussen twee Macs uit te wisselen.

DropCopy 1.71

Freeware

Taal Engels

Download 4,4 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DropCopy 1.71

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.