Documents by Readdle: Superieur bestandsbeheer voor iOS

Door: Robin Smit | 07 juli 2013 12:45

iPad

wanneer het aankomt op het downloaden, beheren en openen van veel verschillende bestanden, moeten we toegeven dat de iPhone nog behoorlijk wat te leren heeft van bijvoorbeeld Android smartphones. Toch is er met Documents by Readdle nu een behoorlijk goede oplossing beschikbaar voor bestandsbeheer op de iPhone.

Documents by Readdle is een app die het mogelijk maakt om bestanden te downloaden en te beheren. Daarnaast heeft de app ondersteuning voor veel verschillende bestandsformaten, waardoor het ook nog eens mogelijk is om veel bestanden te openen.

Het downloaden van bestanden naar Documents by Readdle werkt met behulp van de ingebouwde browser. We hebben deze functie even aan de proef onderworpen en zowel het browsen als het downloaden werken erg goed. Zo haalden we binnen luttele seconden een bestand van ruim 40 MB binnen met de app.

Een andere manier om bestanden naar Documents te kopiëren is door de app te verbinden met een van de vele clouddiensten die worden ondersteund, of door jouw iPhone of iPad te veranderen in een draadloze USB-stick. In dit laatste geval kan je via de browser op je computer met enkele klikken bestanden naar de app kopiëren via het draadloze netwerk.

De ondersteunde bestandsformaten in Documents variëren van ingepakte zip-archieven tot jouw volledige muziekcollectie in mp3-formaat. Erg handig hierbij is dat de interface zich tijdens het openen van deze bestanden aanpast het type bestand. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige mediaspeler in Documents aanwezig. Wat we nu alleen nog missen is de mogelijkheid om documenten niet alleen te kunnen openen, maar ze ook te bewerken.

Kortom

Documents by Readdle is een uitgebreide app die het mogelijk maakt om bestanden te downloaden, openen en beheren op een iPhone of iPad. De integratie met veel verschillende clouddiensten en de uitgebreide ondersteuning voor veel bestandsformaten maakt Documents een absolute aanrader voor elke iPhone of iPad bezitter.

Beoordeling 9/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Documents by Readdle in de AppStore

0 Reactie(s) op: Documents by Readdle: Superieur bestandsbeheer voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.