DM1: Trek de vetste beats uit jouw Mac

Door: Robin Smit | 05 mei 2013 20:47

Mac

Luisteren naar muziek kan erg leuk zijn, maar zou het niet nog veel leuker zijn als je zelf muziek zou kunnen maken waar je anderen van kan laten genieten? Gelukkig kan dat nu, want met DM1 trek je de vetste beats uit jouw Mac.

DM1 is een app voor de Mac waarmee je zelf muziek kan maken. De app richt zich voornamelijk op beats, maar het is ook mogelijk om andere geluiden met de app te produceren. In DM1 heb je de beschikking over veel verschillende, digitale drumstellen, keyboards en andere instrumenten. Met deze instrumenten kan je melodieën maken door geluiden achter elkaar te plaatsen of door je Mac om te toveren tot een ware Sampler. Het leuke hierbij is dat de app je zeeën aan mogelijkheden biedt, maar toch ook voor beginnende gebruikers goed te begrijpen is. Zo hoef je geen verstand te hebben van het produceren van muziek om toch een leuke melodie of beat samen te stellen.

In DM1 kan je jouw creaties afwerken tot een volledige track, maar je kan ook bepaalde onderdelen exporteren, zodat je ze later kan bewerken in een ander programma. Dit is handig voor de meer ervaren producers.

Kortom

DM1 is een leuke app voor je Mac waarmee je beats en melodieën kan maken. Vooral de mogelijkheid om je computer om te toveren tot een echte Sampler is het proberen waard. DM1 wordt verder gekenmerkt door de oneindige mogelijkheden die in een voor iedereen begrijpbaar jasje zijn gestopt.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 4,49

Beschikbaar voor: Mac (minder uitgebreide versies ook beschikbaar voor iPhone & iPad)

Download DM1 in de Mac AppStore

0 Reactie(s) op: DM1: Trek de vetste beats uit jouw Mac

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.