Dief breekt in bij Microsoft en steelt alleen Apple-producten

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 januari 2013 18:22

Nieuws

Microsoft is afgelopen kerstdagen beroofd door een inbreker. De zaak is voor het bedrijf echter extra pijnlijk, aangezien alleen Apple-producten bij de inbraak zijn meegenomen.

Dieven wisten tussen 19 en 26 december 2012 in te breken bij het Microsoft Building 5 in San Francisco, een onderzoekscentrum van Microsoft. Een groot aantal Microsoft-producten zoals Xboxen, Windows-smartphones en Surface-tablets stonden onbeveiligd in het onderzoekscentrum. Desondanks besloot de dief deze producten links te laten liggen en alleen Apple-producten mee te nemen.

De buit

De buit van de inbraak bestaat onder andere uit twee iPad 2’s, twee iPad’s van de derde generatie en één vierde generatie iPad. De dief wist in totaal voor ongeveer 2.400 euro aan elektronica te stelen.

Het is niet bekend hoe de dief toegang heeft weten te krijgen tot het onderzoekscentrum van Microsoft. Het pand is door de politie van San Francisco onderzocht, maar bevat geen braaksporen. De politie stelt nog geen verdachte op het oog te hebben.

0 Reactie(s) op: Dief breekt in bij Microsoft en steelt alleen Apple-producten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.