Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 november 2010 16:13

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om je te gaan richten op cadeautjes. Wat wil jij dit jaar krijgen? Uit een onderzoek van Duracell blijkt onder andere dat kinderen dit jaar geen traditioneel speelgoed, maar Apple producten willen. Maar deze producten zijn natuurlijk niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. In dit artikel vind je daarom de dertien leukste Apple-cadeau's, waarbij zowel goedkopere als duurdere cadeau's worden behandeld.

Dit artikel is geüpdatet op 16 november 2010 met de Attachable Battery Pack DLM2260 van Philips. Deze kun je bovenaan het artikel vinden.

Attachable Battery Pack DLM2260 van Philips

De Attachable Battery Pack DLM2260 van Philips is een batterijpack die is geschikt voor iPhone's en iPod's. Met de externe batterij kun je de batterijduur van de apparaten verdubbelen. De batterij kan eenvoudig in de dock connector van de iPhone of iPod worden geklikt.

De Attachable Battery Pack DLM2260 laad de interne batterij van het apparaat op als deze leeg is. Om te zorgen dat je de iPhone of iPod na het aansluiten van de batterijpack direct kunt gebruiken voorziet de externe batterij het apparaat eerst van stroom en begint daarna pas met het opladen van de interne batterij.

Een ander voordeel van de externe batterij is het ontwerp. De batterij is voorzien van zuignappen, waarmee je de batterij vast kunt zetten op het apparaat. Een voordeel hiervan is dat je de meeste beschermhoezen gewoon kan blijven gebruiken, ook als je de externe batterij hebt aangesloten. Aan de achterkant van de Attachable Battery Pack DLM2260 wordt de status van de batterij weergegeven. Om te voorkomen dat hierdoor meer stroom dan strikt noodzakelijk wordt verbruikt is de status pas af te lezen nadat je op knop hebt gedrukt.

De Attachable Battery Pack DLM2260 kan met behulp van een mini-USB-kabel via de computer worden opgeladen. De batterij is geschikt voor de iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en iedere iPod met een dock connector. De externe batterij kost 59,99 euro.

De Attachable Battery Pack DLM2260 van Philips verdubbelt de batterijduur van de iPhone

iPad

De iPad is de 9,7 inch-tablet van Apple waarmee je kunt internetten, documenten kunt bewerken, video's kunt bekijken en muziek kan luisteren. De tablet is verkrijgbaar met alleen Wi-Fi-module of als variant met zowel Wi-Fi- als 3G-ondersteuning. Met de 3G-variant kun je met behulp van een micro-simkaart ook onderweg verbonden zijn met het internet. Hiervoor moet je dan wel een data-abonnement afsluiten bij een telecomprovider in Nederland. In het artikel 'iPad kopen - webwinkels, providers en prijzen' vind je meer informatie over de verschillende abonnementen die te gebruiken zijn met de iPad 3G.

Daarnaast is de iPad beschikbaar in versies met verschillende hoeveelheden opslagruimte. Je kunt kiezen uit een 16GB-, 32GB- en 64GB-versie. De 16GB Wi-Fi-iPad gaat voor 499 euro de deur uit, terwijl de duurste variant, de 64GB Wi-Fi- en 3G-iPad, voor 799 euro van eigenaar wisselt. De iPad is zowel in portret- als landschapsstand te gebruiken, waardoor je het beeld kunt aanpassen aan de activiteit die je uitvoert. Denk hierbij aan het full screen bekijken van video's of het lezen van een digitaal boek.

De iPad wordt standaard geleverd met een aantal basisapplicaties. Je kunt het apparaat echter uniek maken door apps te downloaden uit de App Store en de iPad naar jouw wens in te richten. Je hierbij kiezen uit allerlei categorieën zoals diensten, productiviteit, games, entertainment, sport, reizen en weer. Sommige apps zijn gratis te downloaden, terwijl je voor andere een kleine vergoeding moet betalen. De prijs van betaalde apps ligt gemiddeld rond de vijf euro.

De iPad

ModuIR-systeem

Het ModuIR-systeem is een beschermhoes voor de iPad. De hoes onderscheidt zich van andere beschermhoezen door niet alleen bescherming te bieden, maar ook de mogelijkheid andere accessoires aan het ModuIR-systeem bevestigen. Denk hierbij aan een bevestigingssysteem voor aan de muur, dat 29 dollar moet kosten en een bureaustandaard, die voor 19 dollar over de toonbank gaat.

Ook zijn er twee draagbanden beschikbaar waarmee je de iPad aan je schouder kunt hangen of stevig aan je hand kunt bevestigen. De ModuIR-hoes zelf kost 59 dollar. ModuIR-systeem is daarnaast ook in een pakket leverbaar met de bureaustandaard, het bevestigingssysteem voor de muur en één van de draagbanden voor 99 dollar.

De beschermhoes van het ModuIR-systeem

0 Reactie(s) op: Dertien leuke Apple-cadeau's voor de feestdagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.