Blast-A-Way: Puzzelen met bommen

Door: Robin Smit | 17 juni 2013 16:40

iPad

Dat je met je Mac, iPhone of iPad behoorlijk productief kan zijn hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Toch is een klein beetje vertier ook niet weg. Zo kan je met Blast-A-Way nu de inspiratieloze minuten tijdens het werken opvullen.

Blast-A-Way is een puzzelgame voor de Mac waarin je kleine wezentjes genaamd Boxies moet verzamelen. De game kent veel verschillende levels die elk drie verschillende Boxies bevatten. Deze kan je verzamelen door verschillende objecten op te blazen in de levels met behulp van bommen. De kunst hierbij is om de juiste kleur bom bij de juiste kleur van de objecten te vinden. Hierbij zul je soms eerst goed moeten nadenken in welke volgorde je verschillende blokken wil opblazen, want je acties kan je niet zomaar ongedaan maken. Tenzij je hier de juist bom voor weet te vinden...

Op de Mac vindt de besturing in Blast-A-Way volledig plaatst met behulp van de muis. Dit is even wennen, aangezien we toch gewend zijn om veel games met een combinatie van toetsenbord en muis te spelen. We hadden graag de mogelijkheid gezien om dit te activeren. De besturing met de muis neemt echter niet weg dat Blast A Way een geweldig leuke en verslavende game is. Pas dus op, want je lunchpauze is voorbij voor je het weet.

Kortom

Blast-A-Way is een leuke en verslavende game waarin je in tal van verschillende levels Boxies moet verzamelen. Dit doe je door op een tactische wijze blokken op te blazen met bommen. Helaas mist de game de mogelijkheid om bestuurd te worden met het toetsenbord, maar dit neemt niet weg dat Blast-A-Way je heel wat plezier gaat brengen.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 4,49

Beschikbaar voor: Mac, iPhone & iPad

Getest op: Mac

Download Blast-A-Way in de Mac of iOS AppStore

0 Reactie(s) op: Blast-A-Way: Puzzelen met bommen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.