Biografie van Steve Jobs verschijnt 21 november

Door: Wouter Hoeffnagel | 16 augustus 2011 20:01

Nieuws

De geautoriseerde biografie van Steve Jobs verschijnt op 21 november. In eerste instantie zou het boek op 6 maart 2012 worden geïntroduceerd, maar de lancering is naar voren verschoven. Daarnaast is de cover van het boek bekend geworden.

'Steve Jobs' is al sinds juni te pre-orderen. Het boek zou in eerste instantie 'iSteve; The Book of Jobs' gaan heten. Het is niet bekend waarom de titel is gewijzigd. De biografie, geschreven door Time-hoofdredacteur Walter Isaacson, is gebaseerd op veertig interviews met de Apple-CEO. Daarnaast zijn ruim honderd familieleden, vrienden, concurrenten en partners geïnterviewd.

De uitgever van het boek zegt dat Steve Jobs meewerkt aan de biografie. Het boek zou echter voor publicatie niet door Jobs worden gelezen, waardoor alle onderwerpen besproken kunnen worden. Het boek gaat in op het leven van Steve Jobs en zijn carrière.

Het is niet de eerste keer dat er een biografie over Steve Jobs verschijnt. Wel is het de eerste keer dat de CEO van Apple zijn medewerking verleent aan een biografie.

De cover van 'Steve Jobs'

Bron: All Things D

0 Reactie(s) op: Biografie van Steve Jobs verschijnt 21 november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.