Bentley rust Mulsanne uit met twee iPad's, een iPod touch en een Mac mini

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 september 2011 18:52

Nieuws

Bentley heeft de Mulsanne Executive Interior Concept voorzien van verschillende Apple-producten. Zo kun is aan de achterzijde van beide voorstoelen een tafeltje bevestigd dat elektrisch kan uitklappen. In de met hout afgewerkte tafeltjes zit zowel een iPad als Apple Bluetooth Keyboard verwerkt.

Dit schrijft Autoblog. De iPad kan uit het tafeltje van de Bentley worden en vervolgens los worden meegenomen. De iPad's kunnen beide gebruikt worden voor de bediening van het Apple Media Centre, dat wordt gebruikt voor het afspelen van video- en muziekbestanden, toegang tot zowel persoonlijke als werk email en toegang tot het internet. De iPad's laden in de tafeltjes automatisch op.

De twee iPad's in de Bentley Mulsanne sturen een Mac mini aan, waarop het Apple Media Centre is geïnstalleerd. De Mac mini is in de bagageruimte van het voertuig geplaatst. Naast de twee iPad's kan ook een iPod touch worden gebruikt voor de bediening van de Mac mini. De iPod touch is te vinden in het console tussen de pasagiers.

Daarnaast heeft Bentley voor de trotse bezitters van een Mulsanne een app ontwikkeld, waarmee allerlei functies van de auto kunnen worden bediend. Deze app kan op zowel een iPhone als iPod touch worden geïnstalleerd. Met al die Apple-apparatuur aan boord zijn extra aansluitpunten natuurlijk geen overbodig luxe. Je kunt daarom gebruik maken van de ingebouwde Apple-connector of twee USB-poorten.

Het is nog niet helemaal duidelijk of Bentley dit interieur ook daadwerkelijk gaat aanbieden. De Mulsanne Executive Interiour Concept is dan ook vooral bedoeld om de interesse in het luxe interieur te peilen.

0 Reactie(s) op: Bentley rust Mulsanne uit met twee iPad's, een iPod touch en een Mac mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.