Bel met je neus en voorkom koude handen

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 december 2010 10:09

Nieuws

Wat ontwikkelaars toch al niet verzinnen. NoseDial is een app die voorkomt dat je in winter koude handen krijgt, door je de mogelijkheid te bieden met je neus een contactpersoon te kiezen. Je loopt hierbij uiteraard wel het risico op een vieze iPhone.

De app is zo gebouwd dat je alleen je neus nodig hebt om een gesprek op te starten. Zo worden van je favoriete contactpersonen grote foto's getoond, zodat je deze eenvoudig kunt aanklikken. Je kunt zelf bepalen hoeveel foto's of knoppen je op het scherm getoond wilt hebben.

Normaal gesproken gaat de iPhone zelf in slaapstand, waarna je moet sliden om de telefoon weer te unlocken. Dit kan natuurlijk met je neus, maar is niet eenvoudig. Daarom heeft NoseDial een eigen standby-stand, waarbij je door met je neus dubbel te klikken op het scherm de telefoon kunt 'wakker maken'.

De app wordt in de Nederlandse iTunes-pagina beschreven in het Duits. Mocht je dit onhandig vinden kun je natuurlijk ook in de Amerikaanse iTunes Store terecht voor informatie.

0 Reactie(s) op: Bel met je neus en voorkom koude handen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.