Bekijk Back to the Mac live

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 oktober 2010 15:26

Mac

Apple kondigt aan het Back to the Mac-evenement, dat vanavond om 19:00 begint, live te gaan streamen via haar website. Net als bij de uitzending van het Special Media Event op één september 2010 zal de stream alleen te bekijken zijn op een Mac met Mac OS X 10.6 nodig of een iOS apparaat (iPhone, iPod touch of iPad) met iOS 3.0 of hoger.

Gizmodo heeft voor het Back to the Mac-evenement een livestream opgezet via livestream.com. Ook voor het Special Media Event was dit het geval, waardoor ook windows-gebruikers live konden meekijken. Wil jij dus vanavond het Back to the Mac-evenement live volgen, maar heb je geen Mac? Probeer dan de stream van Gizmodo!

Waarschijnlijk kondigt Apple vanavond een nieuwe MacBook Air en iLife '11 aan. Daarnaast wordt ook de introductie van Mac OS X 10.7 Lion verwacht. Dit besturingssysteem krijgt waarschijnlijk een aantal functionaliteiten van iOS. Denk hierbij aan het terugstuiter-effect dat je te zien krijgt zodra je tijdens het scrollen de onder- of bovenkant van de pagina hebt bereikt.

Watch live streaming video from gizmodo at livestream.com

De livestream van het Back to the Mac-evenement van Gizmodo

0 Reactie(s) op: Bekijk Back to the Mac live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.