Bejaarde vrouw breekt haar neus tegen glazen deur van Apple Store

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 maart 2012 12:42

Nieuws

Een vrouw van 83 uit de wijk Queens in Amerikaanse New York klaagt Apple aan voor maar liefst één miljoen dollar. De vrouw stapt naar de rechter nadat zij met haar gezicht tegen de glazen deur van de Apple Store in Long Island aanliep en haar neus brak.

De vrouw claimt dat de glazen deuren van Apple's winkels een gevaar vormen voor ouderen. CBS New York schrijft dat Derek T. Smith, de advocaat van de vrouw, stelt dat 'Apple cool en modern wil zijn en het typen architectuur wil hebben dat zijn doelgroep aanspreekt'. De advocaat stelt dat Apple zich echter het gevaar moet realiseren dat deze supermoderne architectuur voor bepaalde mensen met zich meebrengt.

Nalatigheid

De bejaarde vrouw stelt dat zij zich niet realiseerde tegen een glazen wand aan te lopen, toen zij de winkel probeerde te betreden. De vrouw klaagt Apple daarom aan wegens nalatigheid, aangezien Apple op de doorzichtige deur geen duidelijke waarschuwing heeft vermeldt.

CBS New York schrijft overigens dat Apple afgelopen zaterdag is begonnen met het aanbrengen van dergelijke waarschuwingen. Helaas voor Apple lijkt deze maatregel dus te laat te komen.

0 Reactie(s) op: Bejaarde vrouw breekt haar neus tegen glazen deur van Apple Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.