Battlestone: Hoe ziet jouw ultieme held eruit?

Door: Robin Smit | 30 mei 2013 11:52

iPad

Als jij zelf een leger zou mogen samenstellen om daar vervolgens mee ten strijde te trekken, hoe zou dat er dan uit zien? Gelukkig is deze vraag vanaf nu geen fantasie meer, want met Battlestone bepaal jij hoe je de oorlog wint.

Battlestone is een actie role playing game die is uitgezet in een fantasierijke wereld vol gnomen, trollen, reuzen en meer. Het is aan jou de taak om deze wereld vrij te maken van alle kwade wezens die hier rond lopen door verschillende, gevarieerde missies te voltooien.

In deze missies heb je de beschikking over verschillende helden die elk hun eigen vaardigheden hebben. Hierbij speel je met slechts één held tegelijkertijd, maar je kan op elk moment wissel naar een andere held die beter bij de situatie past waar jij je op dat moment in bevindt. Aan het begin van de game heb je de beschikking over enkele basishelden, maar naarmate je verder komt ontvang je nieuwe helden en kan je bestaande helden samenvoegen. Wanneer je meer met deze helden vecht zullen ze sterker worden en kan je nieuwe wapens en andere items voor ze kopen. Dit systeem zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen, unieke helden kan bouwen.

De besturing in Battlestone werkt erg fijn en is eenvoudig te begrijpen. Hierdoor hoef je weinig ervaring te hebben met vergelijkbare games om aan de slag te gaan. Wat Battlestone verder erg leuk maakt is dat je de mogelijkheid hebt om via het internet tegen andere spelers te strijden.

Kortom

Battlestone is een actie role playing game die zich afspeelt in een fantasievolle wereld vol kwade wezens. Het doel van de game is om zo veel mogelijk missies te voltooien om zo jouw unieke helden samen te stellen. Deze helden kan je het vervolgens online tegen elkaar laten opnemen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis (in-app aankopen)

Beschikbaar voor: iPhone, iPad

Download Battlestone in de AppStore

0 Reactie(s) op: Battlestone: Hoe ziet jouw ultieme held eruit?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.