Apple wil witte iPhone's van eBay verwijderen

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 november 2010 15:01

iPad

Via eBay is het al lange tijd mogelijk om witte iPhone's te kopen. Het gaat hierbij om iPhone 4's die voorzien zijn van een witte behuizing. Mocht je een dergelijke witte iPhone 4 willen hebben moet je echter wel haast maken. Het lijkt er namelijk op dat Apple de 'namaak-versies' van de witte iPhone van eBay wil laten verwijderen.

9 to 5 Mac meldt dat er aanzienlijk minder iPhone 4's met witte behuizing te vinden zijn op eBay. De website heeft een mail in handen gekregen die één verkoper die de witte iPhone's aanbood heeft gekregen. In de mail stelt eBay dat het product van de verkoper is verwijderd op verzoek van Apple. Dit aangezien Apple claimt dat de verkoper het patentrecht van Apple schendt.

Het is niet geheel duidelijk waarom Apple heeft besloten de stap te nemen. Apple's eigen witte iPhone is onlangs opnieuw uitgesteld en kampt volgens geruchten met een lichtlek. Ook gaan er geruchten dat de witte variant van de iPhone 4 wordt geannuleerd en dus niet op de markt zal verschijnen. Waarom Apple wil voorkomen dat jij toch een witte iPhone 4 in handen krijgt is onbekend.

0 Reactie(s) op: Apple wil witte iPhone's van eBay verwijderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.