Apple werkt aan Apple Store van glas

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 maart 2012 14:35

Nieuws

Apple werkt aan plannen voor een Apple Store van bijna vijftien meter breed en ruim vijf meter hoog die is opgebouwd uit glazen panelen. De Apple Store moet in Portland, Oregan in de Verenigde Staten worden gebouwd.

ifoAppleStore heeft een foto weten te bemachtiging van een rendering van de nieuwe winkel. De rendering werd getoond tijdens een bespreking van de commissie die verantwoordelijk is voor de ruimtelijke inrichting van Portland.

De winkel wordt opgebouwd uit glazen panelen en zou nagenoeg geheel uit glas zijn opgebouwd. Alleen de rand van het dak van het gebouw zou van metaal zijn gemaakt. Het onconventionele ontwerp van Apple wordt echter niet door iedereen positief ontvangen.

Apple krijgt vanuit de autoriteiten van Portland kritiek op het moderne ontwerp van de Apple Store. Apple zou dan ook moeite hebben met het enthousiast maken van de commissie voor het ontwerp. Ook zou de commissie moeite hebben met Apple's verzoek om het straatmeubilair in de omgeving van de winkel te verwijderen.

0 Reactie(s) op: Apple werkt aan Apple Store van glas

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.