Apple weigert app die waarschuwt voor Amerikaanse drone-aanvallen

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 augustus 2012 17:32

Nieuws

Apple blijkt niet gediend van apps die gebruikers waarschuwen voor Amerikaanse aanvallen met drones. Een app die gebruikers voor de aanvallen waarschuwt is door Apple verwijderd aangezien deze een discutabele inhoud zou hebben.

Josh Begley, de New Yorkse student die de app Drone+ ontwikkelde, zegt tegen AFP dat de app tot driemaal toe is geweigerd. Apple liet de eerste twee keer weten dat de app niet kon worden toegelaten vanwege technische redenen. De laatste keer dat Begley de app indiende werd de app echter geweigerd vanwege de inhoud.

Inzicht bieden

Apple stelt dat de inhoud van Drone+ discutabel is en dat Apple-gebruikers niet op een dergelijke app zitten te wachten. Begley zegt in een reactie dat hij inderdaad niet had verwacht dat veel mensen interesse zouden hebben in de app. De student wilde met de app echter inzicht bieden in de mysterieuze wereld van aanvallen met drones.

Het is onduidelijk hoe de toekomst van Drone+ eruit zal zien. Begley overweegt de app te herontwikkelen voor het Android-platform.

0 Reactie(s) op: Apple weigert app die waarschuwt voor Amerikaanse drone-aanvallen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.