Apple valt concurrentie aan en zet voordelen van de iPhone op een rijtje

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 maart 2013 15:16

iPad

Apple valt concurrenten van de iPhone op zijn website aan. Het bedrijf vertelt consumenten op een speciale pagina waarom zij voor de iPhone in plaats van een concurrerende smartphone zouden moeten kiezen.

Apple noemt geen smartphones bij naam, maar doelt uiteraard op onder andere Android-gebaseerde smartphones. Het bedrijf schrijft op de pagina: "Je hebt de iPhone en je hebt alle andere dingen. Wat maakt een iPhone anders dan anders? Misschien komt het doordat de iPhone je de mogelijkheid biedt zoveel dingen te doen. Of de eenvoudig waarmee je deze dingen kan doen. Dit zijn twee redenen waarom iPhone-eigenaren van hun iPhone houden. Maar er zijn ook andere redenen".

Veilige software uit de App Store

De pagina bevat een opsomming van alle voordelen die de iPhone ten opzichte van concurrenten biedt. Denk hierbij aan de lage hoeveelheid malware die voor de iPhone wordt verspreid en het feit dat alle software beschikbaar is vanaf één centrale plek: de App Store. Ook verwijst Apple naar de J.D. Power and Associates Award voor klanttevredenheid die Apple sinds de introductie van de eerste generatie iPhone maar liefst acht keer heeft gewonnen.

Daarnaast gaat Apple in op de specificaties van het apparaat. Zo stelt Apple dat het apparaat met 8 uur gesprekstijd of 10 uur video's afspelen een lange batterijduur heeft, terwijl het apparaat een relatief kleine batterij heeft. Ook wijst Apple op het Retina-scherm, die alleen in de iPhone kan worden gevonden.

Compleet overzicht

Wil je alle redenen bekijken om een iPhone in plaats van een concurrerende smartphone aan te schaffen? Kijk dan op de website van Apple.

0 Reactie(s) op: Apple valt concurrentie aan en zet voordelen van de iPhone op een rijtje

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.