Apple Store-wizard helpt je bij het kiezen van de juiste iPad 2

Door: Wouter Hoeffnagel | 09 september 2011 17:22

iPad

Apple heeft de Apple Store een update gegeven. Als je in de webwinkel een iPad wilt aanschaffen krijg je nu een keuzemenu te zien dat je helpt bij het kiezen van het juiste apparaat. De nieuwe wizard is alleen aanwezig bij de iPad 2. Het is niet duidelijk of Apple ook andere producten van een dergelijk keuzemenu gaat voorzien.

Het keuzemenu helpt je bij het kiezen van het juiste iPad 2-model. Stap 1 laat je kiezen uit een witte of zwarte variant van de iPad. Stap 2 laat je een keuze maken tussen een WiFi- of 3G-model en de hoeveelheid opslagruimte die je in de iPad wilt hebben. Nadat bij beide stappen je keuze hebt ingevuld krijg je aan de rechterzijde van het scherm de prijs van het apparaat te zien. Onder de prijs kun je de knop 'Voortzetten' vinden, waarmee je de keuze van het model kunt bevestigen.

Daarnaast valt op de Apple de prijs van de iPad 2 heeft verlaagd. De 16GB WiFi-variant is nu voor 479 euro te bestellen. Voorheen kostte dit model 499 euro. De 16 GB 3G-model kost momenteel 599 euro. De pagina waarop je accessoires kunt selecteren die je bij de iPad wilt kopen heeft geen update gekregen.

Het nieuwe keuzemenu voor het aanschaffen van een iPad 2

0 Reactie(s) op: Apple Store-wizard helpt je bij het kiezen van de juiste iPad 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.