Apple roept ontwikkelaars op apps voor Mountain Lion in te dienen

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 juli 2012 17:33

Nieuws

Apple vraagt ontwikkelaars hun OS X Mountain Lion-apps in te dienen bij Apple. De apps kunnen hierdoor op tijd worden beoordeeld en goedgekeurd voor de Mac App Store, zodat de apps na de lancering direct beschikbaar zijn.

OS X Mountain Lion moet later deze maand worden gelanceerd. Het besturingssysteem zal net als Mac OS X Lion beschikken over de Mac App Store, de online winkel waar ontwikkelaars hun apps te koop aan kunnen bieden. De Mac App Store maakt net als de App Store op het iOS-platform gebruik van het 'walled garden'-principe. Dit wil zeggen dat alle apps die in de winkel beschikbaar zijn door Apple getest en goedgekeurd zijn.

Lancering

Dit proces kost uiteraard tijd. Apple vraagt daarom ontwikkelaars nu alvast hun apps voor OS X Mountain Lion in te dienen, zodat het bedrijf kan beginnen met het goedkeuren van apps. De oproep is een nieuwe aanwijzing de ontwikkeling van OS X Mountain Lion op schema ligt voor een lancering later deze maand. Het bedrijf gaf vanochtend als de Golden Master van het besturingssysteem vrij aan ontwikkelaars.

0 Reactie(s) op: Apple roept ontwikkelaars op apps voor Mountain Lion in te dienen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.