Apple opent vacatures voor het werken met Liquidmetal

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 september 2010 13:44

Nieuws

Apple is op zoek naar een aantal experts op het gebied van amorfe metaal (metaal zonder vaste vorm). Het bedrijf lijkt zich te willen gaan richten op een nieuw soort metaallegering dat bekend is als Liquidmetal. Liquidmetal is bestand tegen corrosie, krassen en kan worden gegoten in complexe structuren zonder dat hierbij zwakke plekken ontstaan. Dit meldt AppleInsider.

Het bedrijf is op zoek naar eenamorfe metaal ontwikkelmanager, een metaal proces ontwikkelingenieurs en een amorfe metaal ontwikkelingenieur. De ingenieurs moeten tenminste zeven jaar werkervaring hebben in het fabriceren van consumentenelektronica, terwijl dit bij de manager minstens tien jaar wordt gevraagd. De vacatures lijken een antwoord te zijn op het verkrijgen van exclusieve rechten op het gebruik van het materiaal. Hiervoor sloot Apple een contract met Liquidmetal Technologies, het bedrijf achter Liquidmetal.

Het lijkt er dus op dat Apple Liquidmetal wil gaan verwerken in haar producten. In welke producten dit precies gaat zijn is nog onbekend.

0 Reactie(s) op: Apple opent vacatures voor het werken met Liquidmetal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.