Apple ID kampt met grote storing - update

Door: loek-essers | 16 december 2011 10:26

Mac

Apple lijkt grote problemen te hebben met Apple ID, waarmee gebruikers kunnen inloggen op de App Store, iTunes en iCloud.

Een zoekopdracht op Twitter wijst uit dat dat de problemen groot zijn, en dat mensen overal ter wereld last hebben van de storing. Wie bijvoorbeeld probeert in te loggen op de App Store krijgt de melding te zien: "De door u ingevoerde Apple ID kon niet worden gevonden of uw wachtwoord was onjuist. Probeer het opnieuw."

Wachtwoord reset

Dezelfde problemen komen voor bij mensen die willen inloggen op iTunes. Apple heeft zich nog niet gemeld over het probleem en op de iCloud statuspagina wordt geen melding gemaakt op moment van schrijven. De storing lijkt niet iedereen te treffen,sommige gebruikers kunnen nog wel inloggen. Volgens MacRumors leidt het resetten van het wachtwoord tot een fatale error.

Update 10.54 uur: De redactie kan op verschillende apparaten weer inloggen. Ook op Twitter wordt er door Nederlanders gemeld dat er weer toegang is. Het lijkt er op dat de storing voorbij is, hoewel er nog steeds wordt geklaagd.

0 Reactie(s) op: Apple ID kampt met grote storing - update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.