Apple HDTV verschijnt eind 2012 in drie maten op de markt

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 december 2011 12:56

Mac

Apple lanceert in het laatste kwartaal van 2012 de Apple HDTV. Het apparaat wordt beschikbaar in drie modellen, waaronder een 32 inch- en 55 inch-model.

Dit hebben anonieme Japanse bronnen tegen het Australische Smarthouse gezegd. De HDTV's zou een nieuwe generatie processor bevatten, die ook in de iPad 3 te vinden zal zijn. Daarnaast heeft het apparaat een volledig nieuwe user interface, waar gebruikers met behulp van Siri programma's kunnen oproepen . Dit komt overeen met eerdere geruchten over een Apple HDTV met Siri.

De 55 inch-HDTV moet volgens de Japanse bronnen de concurrentie aangaan met Smart TV's van Samsung en LG. De Smart TV's van deze merken zullen naar verwachting nieuwe features krijgen als een snellere processor en een combinatie van OLED en de 'Super HD'-technologie van LG.

Steve Jobs gaf in zijn geautoriseerde biografie toe dat Apple bezig is met de ontwikkeling van HDTV's. Daarnaast gaan al langer geruchten over een HDTV van Apple. Zo stelde eerdere geruchten dat Apple werkt aan drie modellen van de HDTV. De eerste prototypes van het apparaat zouden inmiddels al zijn gebouwd. Jeff Robbin, de man achter iTunes, zou de ontwikkeling van de HDTV gaan leiden.

0 Reactie(s) op: Apple HDTV verschijnt eind 2012 in drie maten op de markt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.