Apple aast op domeinnaam iPhone5.com

Door: Elmar Rekers | 07 mei 2012 15:03

Nieuws

Apple heeft zijn pijlen gericht op de domeinnaam iPhone5.com. Dat blijkt uit een aanvraag die Apple bij de World Intellectual Property Organisation heeft ingediend. Zo wist website CNet.com afgelopen weekend te melden.

Volgens de website heeft Apple het verzoek eerder dit jaar ingediend en hoopt het bedrijf zodoende juridisch aanspraak te kunnen maken op de domeinnaam. Momenteel wordt iPhone5.com opgevuld door een weinig bezocht forum.

De nieuwe iPhone

Wat Apple van plan is met het internetadres wordt uit de aanvraag niet duidelijk. Zo moet bijvoorbeeld nog maar blijken of het bedrijf zijn nieuwe smartphone daadwerkelijk iPhone 5 gaat noemen. Sinds de introductie van 'de nieuwe iPad' gaan er immers geruchten dat Apple's volgende smartphone als 'de nieuwe iPhone' in de winkels zal liggen.

Wanneer Apple de opvolger van de iPhone 4S gaat introduceren is nog onduidelijk. Mogelijk dat Apple de smartphone onthult tijdens zijn eigen WWDC-conferentie in juni. Een andere optie is dat er gewacht wordt tot oktober om de iPhone 5 exact een jaar na de iPhone 4S te lanceren.

0 Reactie(s) op: Apple aast op domeinnaam iPhone5.com

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.