Appbundels: bespaar geld door meerdere apps in één keer te kopen

Door: Wouter Hoeffnagel | 05 december 2012 16:36

Mac

De Mac App Store bevat een groot aantal apps. Sommige apps zijn flink prijzig, waardoor het aanschaffen van veel apps een dure hobby is. Door apps in een bundel te kopen kan je echter forse bedragen besparen. Met het oog op de feestdagen is een appbundel voor de Mac dan ook een leuk cadeau om weg te geven of jezelf cadeau te doen. Wij zetten daarom een aantal appbundels voor de Mac op een rijtje.

BundleHunt Holiday Bundle

De BundleHunt Holiday Bundle bevat negen apps ter waarde van ruim 1.100 dollar, zo'n 840 euro. Het pakket is beschikbaar voor 49,99 dollar, ongeveer 38 euro, wat betekent dat je maar liefst zo'n 790 euro bespaart door het pakket aan te schaffen. BundleHunt Holiday Bundle bevat onder andere de webdesignapp MacFlux en HDR foto-app Hydra Pro. Andere apps zijn DiskTools Pro voor het defragmenteren en repareren van je harde schijf of iDocument voor het beheren van documenten op de Mac. Met behulp van Courier kan je foto's, bestanden, afbeeldingen en video's delen via online diensten als Flickr en Facebook. Andere apps uit de BundleHunt Holiday Bundle zijn Billings, Circus Ponies Notebook, Stuffit Deluxe en Art Text.

MacLegion Holiday Bundle 2012

De MacLegion Holiday Bundle 2012 is een appbundel die tien verschillende app bevat ter waarde van 548 dollar of 418 euro. De bundel is beschikbaar voor 49,99 dollar of 38 euro, wat betekent dat je 380 euro op de apps bespaart. De MacLegion Holiday Bundle 2012 bevat onder andere de app Freeway Pro voor het creëren van websites zonder te coderen en de handige tool TechTool Pro voor het oplossen van problemen met je harde schijf. RipIt biedt je de mogelijkheid DVD's over te zetten op je Mac, terwijl je videobestanden met Beamer draadloos naar je Apple TV kan streamen, zonder de mediaspeler hiervoor te hoeven jailbreaken. De bundel bevat verder de apps djay, Capo, Fantastical, CopyPaste Pro en Code Collector Pro.

iStack Mac Bundle 2.0

De iStack Mac Bundle 2.0 is verkrijgbaar voor 49,99 dollar of zo'n 38 euro en bevat tien apps ter waarde van 782 dollar of ongeveer 597 euro. De bundel bespaart je dus 559 euro op. De iStack Mac Bundle 2.0 bevat onder andere Camtasia 2 for Mac voor het maken van screenshots en video-opnames, Circus Ponies Notebook voor het maken van notities en FX Photo Studio Pro voor het bewerken van foto's met behulp van filters. Andere apps zijn Printopia voor het printen van documenten vanaf een iOS-apparaat, de financiële app MoneyBag en de app CrossOver XI voor het draaien van Windows-applicaties op je Mac. iStack Mac Bundle 2.0 bevat daarnaast de apps LittleSnapper, MoneyBag, Habits en SyncMate Expert.

Macbundler

Macbundler is een bundel van negen verschillende apps voor de Mac ter waarde van 536 dollar of 409 euro. Het pakket is beschikbaar voor 45 dollar of zo'n 34 euro, wat betekent dat je maar liefst 375 euro bespaart door de bundel aan te schaffen. Macbundler bevat apps als MotionComposer voor het creëren van zowel animaties als interactieve content en de privacy- en beveilingssoftware MacScan. Met behulp van Cocktail kan je je Mac opschonen en optimaliseren, terwijl Tidy Up je helpt bestanden die meerdere keren op je harde schijf staan op te sporen en weg te gooien. Een andere handige app uit Macbundler is DEVONsphere Express, een app die je helpt de connectie te vinden tussen e-mails, webpagina's en bestanden die niets met elkaar te maken lijken te hebben. Andere apps in de bundel zijn RapidWeaver 5, Screenium 2, Pulpmotion 3 Advanced en iFinance 3.

0 Reactie(s) op: Appbundels: bespaar geld door meerdere apps in één keer te kopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.