App-review: Stedenkorting

Door: Robin Smit | 27 december 2011 12:25

Nieuws

Stedenkorting is een handige en gebruiksvriendelijke app die overzichtelijk dagaanbiedingen van verschillende aanbieders op een rijtje zet. Dit doet de app zowel op landelijk niveau, als voor steden die door de gebruiker zijn gekozen. Echt heel vernieuwend is de app echter niet.

Stedenkorting bundelt dagelijks dagaanbiedingen van grote aanbieders, zoals Groupon en SaveMyDay. Automatisch worden alle landelijke aanbiedingen in de app weergegeven, maar het is ook mogelijk om aanbiedingen voor specifieke steden weer te geven. Wat hier in sommige gevallen het nut van is, is overigens niet helemaal duidelijk. Bij veel aanbiedingen betreffen het namelijk producten die met de post worden opgestuurd en dus niet afhankelijk zijn van een bepaalde locatie.

Verder biedt de app op het moment dagaanbiedingen van 14 aanbieders. In vergelijking met bijvoorbeeld de app "dagaanbieding" is dit een relatief klein aanbod. Op dit vlak zou Stedenkorting nog veel kunnen verbeteren. Door het geringe aantal aanbieders, doet Stedenkorting nog flink onder aan vergelijkbare apps.

Kortom

Stedenkorting is een handige app voor het verzamelen van dagaanbiedingen van verschillende aanbieders. Het aanbod is echter aan de krappe kant en de functie om aanbiedingen te sorteren op stad voegt weinig toe.

Bekijk Stedenkorting verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 7/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: Stedenkorting

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.