App-review: De Smoesjes App

Door: carolien-danckaerts | 05 januari 2012 13:30

Nieuws

Te laat, geen zin, verslapen, twee afspraken tegelijkertijd gepland... Lastig is het allemaal wel. Dat wordt weer brainstormen om met een goed smoesje de boel weer recht te praten. Want hoe vertel je je beste vriend nou dat je al met een collega ging lunchen in plaats van met hem? De Smoesjes App is er om je te helpen.

Het is een grappig idee maar het werkt veel te omslachtig. De Smoesjes App speelt geluiden af om een zonet bedachte smoes kracht bij te zetten. Deze applicatie kun je echter niet tijdens het bellen gebruiken, waardoor er dus minstens twee telefoons nodig zijn om het geheel te laten functioneren.

De meeste geluiden zelf klinken vrij realistisch, wat bij de meeste apps met geluidseffecten niet het geval is. De Smoesjes App bevat ook extra's die tussendoor afgespeeld zouden moeten kunnen worden maar dit werkte niet. De geluiden kwamen ook aan de andere kant van de lijn goed over, al had het volume wat hoger mogen zijn.

De Smoesjes App ziet er vrolijk uit en de visuele effecten zijn goed, maar subtiel. Qua kleurstelling is het een prima app: duidelijke kleuren en een goed contrast.

Kortom

De smoesjes App is een geinige oplossing om vrienden mee te plagen of iemand daadwerkelijk om de tuin te leiden. Het geheel ziet er netjes uit pen loopt soepel. Het enige doch zeer grote nadeel is dat er twee telefoons nodig zijn om het te laten werken. 1 met de geluidseffecten en 1 waarmee gebeld wordt.

Bekijk De Smoesjes App verder in iTunes (iPhone & iPad)

Beoordeling: 6/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: App-review: De Smoesjes App

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.