Amerikaanse Black Friday-kortingen uitgelekt

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 november 2011 19:32

iPad

De kortingen die Apple vrijdag in de Verenigde Staten (VS) gaat geven zijn uitgelekt. Onder andere de iPad 2, iPod nano, iPod touch, MacBook Pro, MacBook Air en iMac zijn met korting te koop.

9to5Mac heeft van een 'betrouwbare tipgever' details gekregen over de kortingen die Apple op Black Friday geeft. De kortingen komen grotendeels overeen met de kortingen die Apple vorig jaar tijdens Black Friday gaf. De MacBook Air, MacBook Pro en iMac worden met 101 dollar korting aangeboden. Op de iPad 2 krijg je 41 tot 61 dollar korting. Voor de iPod nano hoef je 11 dollar minder af te rekenen, terwijl Apple op de iPod touch 21 tot 41 dollar korting geeft.

Het is niet duidelijk hoeveel korting Apple in Nederland geeft op haar producten. Wel komen veel kortingen overeen met de kortingen die Apple vorig jaar in Nederland gaf. Zo kreeg je vorig jaar 101 euro korting op 13 inch MacBook Air, terwijl je dit jaar in de VS 101 dollar korting krijgt op de MacBook Air.

Ook kreeg je vorig jaar 21 tot 41 euro korting op de iPod touch, terwijl je in de VS dit jaar de iPod touch met 21 tot 41 dollar korting kunt kopen. Let wel op, dit biedt geen garanties voor de kortingen die Apple dit jaar in Nederland geeft.

0 Reactie(s) op: Amerikaanse Black Friday-kortingen uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.