Al Gore verklapt komst iPhone 5 in oktober

Door: sebastiaan-bareman | 22 september 2011 11:50

Nieuws

Al Gore, bestuurslid van Apple, heeft zijn mond voorbij gepraat. Op een conferentie verklapte hij dat de iPhone 5 in oktober uitgebracht wordt.

De voormalig vice-president van Amerika en op dit moment bestuurslid van Apple versprak zich tijdens de Discovery Invest Leadership Summi-conferentie met de legendarische woorden: “En niet te vergeten de nieuwe iPhones die volgende maand uitkomen."

Journalist Toby Shapshak van het ZuidAfrikaanse Stuff Magazine ving de quote op en bevestigde dat Gore wel degelijk in meervoud sprak, waardoor hij zou doelen op zowel de iPhone 4S als de iPhone 5.

iPhone speculaties

Voor bestuursleden van Apple is het niet gebruikelijk om presentaties van nieuwe apparaten aan te kondigen. Het blijft echter onduidelijk of Al Gore hiermee de komst van de iPhone 5 bedoelt. Mogelijk doelde hij op meerdere (dataopslag-)uitvoeringen van de iPhone 4S, de nieuwe goedkopere variant van de iPhone 4.

Over de lancering van de iPhone 5 wordt al maanden gespeculeerd. De smartphone werd eerst begin juni verwacht, tijdens de jaarlijkse Apple developers-conferentie. Het toestel bleek toen nog niet klaar voor lancering. Apple brak hiermee met de traditie om elk jaar aan het begin van de zomer een nieuw apparaat te presenteren.

Vervolgens speculeerde de WSJ op basis van inzicht in het productieproces dat de iPhone 5 eind september in de winkels zou liggen. Techblog ATD claimt dat de nieuwe CEO Tim Cook de iPhone 5 presenteert op een groot media-event, dat plaatsvindt op 4 oktober. Dit zou overeenkomen met de loslippigheid van Al Gore.

0 Reactie(s) op: Al Gore verklapt komst iPhone 5 in oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.