30 cm grote actiepop van Steve Jobs vanaf februari te koop

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 januari 2012 11:40

Nieuws

Binnenkort kan je een actiepop van Steve Jobs aanschaffen. De actiepop is ongeveer 30 centimeter groot en lijkt sprekend op oprichter en voormalig CEO van Apple.

De actiepop is ontwikkeld door In Icons in samenwerking met Dragon in Dream. Dragon in Dream maakte vorig jaar nog een actiepop van Barack Obama. De actiepop van Steve Jobs draagt de bekende zwarte coltrui, het brilletje en de blauwe spijkerbroek van Steve Jobs. Bij de actiepop krijg je daarnaast een aantal accessoires. Denk hierbij aan een stoel van hout en metaal en twee appels, waarvan uit één een hap ontbreekt.

De actiepop is vanaf eind februari 2012 voor 99 dollar te koop bij In Icons. Het is onduidelijk hoelang deze actiepop in de winkels zal liggen. Vorig jaar boodt MIC Gadget een Steve Jobs-actiepop aan. Kort na het verschijnen van de actiepop moest MIC Gadget de verkoop van de actiepop op verzoek van Apple echter staken.

De actiepop van MIC Gadget was onder andere voorzien van een Levi's 501-spijkerbroek, zwarte coltrui en New Balance-sportschoenen. Daarnaast hield de actiepop een iphone in zijn hand.

De actiepop van In Icons en Dragon in Dream

0 Reactie(s) op: 30 cm grote actiepop van Steve Jobs vanaf februari te koop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.