11-jarige jongen plast in school en vernielt 30 MacBooks

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 mei 2012 20:11

Nieuws

Een elfjarige jongen heeft een flinke schade weten te veroorzaken door over een stapel MacBook's heen te plassen. Maar liefst 30 MacBooks sneuvelde door de actie van de jongen, waardoor zijn school met een schadepost van maar liefst 36.000 dollar zit.

The Huffington Post schrijft dat het incident zich voordeed op de Upper Allen Elementary School in het Amerikaanse Mechanicsburg. De MacBooks waren onbewaakt achter gelaten op een kar in de gang van de school en stonden op het punt naar het computerlokaal te worden gereden. Toen leraren ontdekte dat de jongen over de laptops stond te urineren besloten zij de politie in te schakelen.

Niet te repararen

De elfjarige jongen heeft alle dertig MacBooks die op de kar stonden met zijn actie vernield. De laptops kunnen niet door Apple worden gerepareerd, aangezien het bedrijf weigert te werken aan de apparaten. Apple stelt dat het werken aan apparaten die in aanraking zijn geweest met urine zowel onveilig als ongezond is.

Het is nog onduidelijk wat voor consequenties de actie heeft voor de jongen die hoge nood had. De politie stelt dat de scholier zich schuldig heeft gemaakt aan vandalisme. De jeugdrechter van Cumberland County buigt zich binnenkort over de zaak.

0 Reactie(s) op: 11-jarige jongen plast in school en vernielt 30 MacBooks

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.