10.000 euro voor een half uurtje aandacht van Apple

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 28 maart 2015 09:55

Apple Watch

Voor degenen die 10.000 euro overhebben voor een Apple Watch Edition heeft het bedrijf uit Cupertino een extraatje in petto. Waar gewone klanten het moeten doen met een afspraak van een kwartier als ze een Watch willen testen, krijgen welvarende kopers dubbel zo veel tijd om het horloge te proberen.

De vraag is natuurlijk wat je in dat kwartiertje extra allemaal te weten kunt komen, maar dat is bijzaak. Immers, als je meer dan tienduizend euro overhebt voor een slim horloge, zal je zonder al te veel moeite een nieuwe kopen als hij je niet zo erg bevalt.

Mode-advies

Apple heeft wel veel tijd gestoken in zijn werknemers om klanten goed te woord te staan. Zo kennen de medewerkers van Apple Stores niet alleen de specificaties van de Watch van buiten, maar worden ze momenteel ook getraind om mode-advies te geven. Speciaal voor die mensen die wel een overvolle portemonnee hebben, maar geen flauw benul hebben welke kleur het beste past bij hun dure maatpak.

De Apple Watch Edition is meer een fashion item dan een horloge.

De Apple Watch komt op 24 april in een select aantal landen - nog niet in Nederland - beschikbaar. Hier lees je alles over Apple's nieuwste speelgoed.

0 Reactie(s) op: 10.000 euro voor een half uurtje aandacht van Apple

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.