'Vingerafdruk scanner in iOS 7'

Door: matthijs-van-den-broek | 30 juli 2013 10:53

iPad

Apple lanceerde gisteren de vierde proefversie van iOS 7. Daarin werd duidelijk dat er een vingerafdruk sensor in het besturingssysteem zit verwerkt. Het is niet het enige wat nieuw is in iOS 7 beta 4.

In de gisteravond vrijgegeven vierde beta-versie van iOS 7 is de bevestiging gevonden van een biometrische vingerafdrukscanner. Die zit verwerkt in de Home-knop van een iOS apparaat, maar deze technologie zal zich snel verder ontwikkelen. Kijken we naar dit patent wat Apple heeft aangevraagd, dan zal zo'n sensor of scanner mogelijk niet alleen op de homeknop worden toegepast in de toekomst, maar over het hele scherm functioneel zijn.

In de vierde beta-versie van iOS 7 is heel veel vernieuwd. Op MacWorld hebben we op basis van gegevens die iPhoneClub verzamelde vanmorgen al een lijst gepubliceerd met alle verbeteringen en nieuwe toepassingen. Denk onder anderen aan het wijzigen van de knop "verwijderen" bij het weggooien van e-mail in de knop "Prullenmand", maar denk ook aan het veranderen van het ontwerp van de groene belknop.

Lees hier de hele waslijst op MacWorld.

0 Reactie(s) op: 'Vingerafdruk scanner in iOS 7'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.