'iOS 6 krijgt geheel vernieuwde iTunes Store, App Store en iBookstore'

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 juni 2012 12:49

Nieuws

Apple gaat iOS 6 voorzien van een geheel nieuw ontworpen iTunes Store, App Store en iBookstore. In het nieuwe ontwerp zou Apple de nadruk hebben gelegd op sociale contacten.

Anonieme bronnen van 9to5Mac weten te melden dat Apple op dit moment een Facebook-integratie test in de vernieuwde iTunes Store. Het is onduidelijk of Apple de integratie ook in de App Store en iBookstore al aan het uittesten is. Apple-CEO Tim Cook liet deze week in een interview tijdens All Things D's D10-conferentie weten een nauwere samenwerking met Facebook te zien zitten.

Chomp

Apple nam in februari het bedrijf Chomp over, die technologie levert waarmee apps op basis van functionaliteiten kunnen worden gevonden. De iPhone-fabrikant zou de technologie in in zowel de App Store, iTunes Store als iBookstore willen verwerken.

De bronnen van 9to5Mac weten echter te melden dat Apple geen wijzigingen aan gaat brengen in de backend van de winkels. De technologie van Chomp zou nog niet klaar zijn voor implementatie en dus nog niet in iOS 6 geïntegreerd worden. Apple zou iOS 6 inclusief de nieuwe App Store, iBookstore en iTunes Store later dit jaar willen lanceren.

0 Reactie(s) op: 'iOS 6 krijgt geheel vernieuwde iTunes Store, App Store en iBookstore'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.