'Apple test iPad met kleiner scherm'

Door: Elmar Rekers | 14 februari 2012 13:38

Nieuws

Apple werkt samen met onderdelenleveranciers aan een tablet met een 8 inch-beeldscherm. Dat melden anonieme bronnen tegenover The Wall Street Journal. Apple zou middels een kleinere iPad meer gebruikers willen aanspreken.

De Amerikaanse zakenkrant zegt met verschillende bronnen te hebben gesproken die bij de ontwikkeling van de 8 inch iPad betrokken zouden zijn. Het kleinere beeldscherm zou met zijn 1024 x 768 pixels dezelfde resolutie krijgen als de 9,7 inch iPad 2.

iPad 3

Geruchten gaan dat Apple de iPad 3 op 7 maart gaat aankondigen en dat deze tablet onder meer het snelle 4G-netwerk zal ondersteunen. Dat ook de Europese iPad 3 4G ondersteunt is overigens niet heel waarschijnlijk, omdat dit netwerk momenteel alleen in de Verenigde Staten op grote schaal is uitgerold.

De iPad 3 gaat vermoedelijk een 9,7 inch-scherm krijgen, net als de eerste twee generaties. De resolutie zou met 2048 x 1536 pixels echter wel aanzienlijk zijn opgekrikt. Of Apple op 7 maart ook de kleinere iPad gaat onthullen kunnen de bronnen niet zeggen.

0 Reactie(s) op: 'Apple test iPad met kleiner scherm'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.