'Apple start productie dunne MacBook Pro'

Door: Elmar Rekers | 16 maart 2012 16:18

Nieuws

De volgende generatie MacBook Pro wordt aanzienlijk dunner en is inmiddels in productie genomen. Dat claimt althans website DigiTimes op basis van een bron bij een toeleverancier.

Apple zou de optische schijf uit de nieuwe MacBook Pro's hebben verwijderd, om zo een aanzienlijk dunner design mogelijk te maken. Deze nieuwe Apple-laptop zou in een 13 en 15 inch-versie beschikbaar komen. Volgens de anonieme bron wil Apple de MacBooks in april lanceren.

Hoewel het dunne ontwerp veel gelijkenissen zal vertonen met dat van de MacBook Air, zouden de specificaties van Apples nieuwe vlaggenschip wel aanzienlijk beter zijn dan die van de Air-systemen. De processor belooft sneller te zijn en er komt meer opslagcapaciteit beschikbaar, zo meldt DigiTimes.

Ultrabooks

Als de geruchten op waarheid zijn berust zal Apple later deze maand starten met het verschepen van de nieuwe laptops. Door de MacBook Pro's in april te lanceren zal Apple gelijktijdig op de markt komen als de nieuwe generatie 'Ivy Bridge' ultrabooks. Deze platte laptops moesten aanvankelijk eerder dit jaar al verschijnen, maar liepen enige vertraging op door productieproblemen van de nieuwe chipset.

0 Reactie(s) op: 'Apple start productie dunne MacBook Pro'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.