'Apple ontvangt onderdelen iPhone 5S eind mei'

Door: Elmar Rekers | 21 maart 2013 09:55

Mac

Onderdelen voor de iPhone 5S zullen vanaf eind mei aangeleverd worden bij Apple. Dat schrijft DigiTimes op basis van bronnen die bekend zouden zijn met de plannen. De nieuwe iPhone verschijnt vermoedelijk in het derde kwartaal.

De iPhone 5S krijgt onder meer een snellere processor en een betere camera dan Apple’s huidige smartphone, zo melden de bronnen. De berichten komen overeen met eerdere geruchten rond de nieuwe iPhone, welke enkel aan de binnenkant over verbeteringen zal gaan beschikken.

Release iPhone 5S

Als toeleveranciers in mei over de brug komen met de onderdelen voor de iPhone 5S, kan de telefoon in juli of augustus in de winkel liggen. Verwacht wordt dat Apple in het eerste kwartaal na de lancering tussen de 25 en 30 miljoen toestellen zal verschepen. Minder dus dan de 45 miljoen units die er in het vierde kwartaal van 2012 van de productieband rolden.

Apple zelf heeft uiteraard nog niets prijsgegeven over de volgende iPhone. Verwacht wordt dat de iPhone 5S enkele weken voor de lancering zal worden aangekondigd tijdens een persconferentie. Er bestaat ook een kleine kans dat het toestel in juni tijdens de WWDC wordt onthuld.

0 Reactie(s) op: 'Apple ontvangt onderdelen iPhone 5S eind mei'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.