'Apple onthult iPhone 5 in tweede kwartaal'

Door: Elmar Rekers | 22 maart 2012 12:15

Mac

Apple zal de iPhone 5 in het tweede kwartaal van 2012 lanceren. Dat melden althans verschillende Zuid-Koreaanse media donderdag op basis van een anonieme bron uit de industrie.

De nieuwe iPhone zal volgens deze bron een "groter en scherper" 4,6 inch Retina-scherm krijgen. Apple zou inmiddels al bestellingen bij LG en Samsung hebben geplaatst voor deze nieuwe telefoonschermen. Deze fabrikanten willen echter niet op de geruchten reageren.

Het HD-scherm dat op de iPhone 5 gebruikt zal worden is volgens de Zuid-Koreaanse media van hetzelfde type als dat van de iPad 3. Deze tablet ligt overigens vanaf vrijdag in de Nederlandse winkelschappen. Grootste trekpleister van de nieuwe iPad is het beeldscherm met zijn resolutie van 2048 x 1536 pixels.

Galaxy S III

Mocht de iPhone 5 daadwerkelijk in het tweede kwartaal verschijnen dan lijkt de smartphone het rechtstreeks op te gaan nemen tegen het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S III. Verwacht wordt dat deze Android 4.0-telefoon in april of mei uit de doeken gedaan zal worden.

0 Reactie(s) op: 'Apple onthult iPhone 5 in tweede kwartaal'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.