'Apple introduceert iPad mini op 23 oktober'

Door: Elmar Rekers | 12 oktober 2012 17:54

Mac

Apple zal de iPad mini op 23 oktober lanceren. Dat meldt All Things D op basis van 'betrouwbare bronnen'. De tech-website deed al eerder rake voorspellingen over introductiedata van Apple-producten.

Door de sterke stroom geruchten en uitgelekte foto's, bestaat er nog maar weinig twijfel over de komst van een iPad mini. Werd eerder echter een introductiedatum van 17 oktober genoemd, volgens All Things D is dit nu doorgeschoven naar 23 oktober.

Concurrentie Android

Hoewel Apple nog altijd de onbetwiste leider is op de tabletmarkt, heeft het bedrijf wel te kampen met de concurrentie van goedkopere tablets van onder meer Amazon en Google. Met een kleinere en goedkopere iPad zou Apple deze toenemende concurrentie het hoofd willen bieden.

De iPad mini gaat vermoedelijk een 7,85 inch-display krijgen en wordt voorzien van een prijskaartje van onder de 300 dollar. Apple zou veel verwachten van het nieuwe product. Naar verluidt heeft het bedrijf voldoende onderdelen besteld om alleen al in het vierde kwartaal zo'n 10 miljoen mini's te produceren. De iPad zou begin november beschikbaar moeten komen.

0 Reactie(s) op: 'Apple introduceert iPad mini op 23 oktober'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.