Zo stel je per mailaccount meldingen in op je iPhone

Door: Lub Snoek | 15 mei 2017 11:14

How To

Veel mensen hebben met hun iPhone toegang tot meerdere mailboxen. Vaak hebben ze zowel hun werk- als persoonlijk e-mailadres in de Mail-app staan. Wist je dat je per account meldingen kunt instellen?

Meldingen

Hiervoor ga je naar Instellingen / Berichtgeving. Daar zie je een lijst van alle apps die je meldingen kunnen sturen. Zoek de app Mail en druk daarop. Je ziet nu of berichtgeving is ingeschakeld voor Mail en de accounts waarvoor je de meldingen verder kunt instellen. Door te drukken op een bepaald account, kun je onder andere instellen of je een melding wil krijgen in je berichtencentrum en of er een melding op het toegangsscherm verschijnt. 

Meldingsstijl

Als je meldingen activeert, kun je ook aangeven hoe je een melding wil krijgen. Er kan een strook boven in het scherm verschijnen die zelf weggaat, maar je kunt ook een strook activeren die je handmatig weg moet halen voordat je verder kunt gaan.

Bonustip: Heb je geen zin in pottenkijkers? Onderaan kun je de voorvertoning van een mail aan- of uitzetten. Zo verschijnt er geen naam en toenaam van degene die je een mail stuurt op je beginscherm of in je berichtencentrum.

0 Reactie(s) op: Zo stel je per mailaccount meldingen in op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.