Reserveer nu je iPhone 6s

Door: jelle-peterse | 06 oktober 2015 10:50

Nieuws

Aanstaande vrijdag start de verkoop van de iPhone 6s in onder andere Nederland. Als je zeker wilt zijn dat je vrijdag een nieuwe iPhone 6s kunt kopen, is het mogelijk een exemplaar bij Apple te reserveren.

Bij een Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem kun je aanstaande vrijdag dan je nieuwe iPhone ophalen. Zo weet je zeker dat het model dat jij graag wilt hebben beschikbaar is. Lees ook: Hebbes! Onze eerste indruk van Apple's iPhone 6s.

Een nieuwe iPhone 6s bestellen in Nederland kun je doen via de Nederlandse Apple website. Op het moment van schrijven is het al niet (meer) mogelijk een iPhone 6s Plus te reserveren, en is ook de roségouden iPhone 6s 128 gigabyte niet meer beschikbaar in Haarlem. De nieuwe iPhones lijken dus populair!

Hoe reserveer ik mijn iPhone?

Om een iPhone te reserveren ga je naar de website, en kies je eerst de Apple Store waar je je telefoon vrijdag op komt halen. Vervolgens kies je of je een iPhone 6s of 6s Plus wilt reserveren. Nu kun je kiezen hoeveel opslagcapaciteit (16, 64 of 128 gigabyte) en welke kleur (spacegrijs, zilver, goud of roségoud) je wilt.

Selecteer de iPhone die je wilt reserveren.

Als het model beschikbaar is, zal de website dit aangeven. Nu zie je aan de rechter zijde de prijs, en kun je klikken op Ga door. Log nu in met je Apple ID om je reservering te bevestigen.

Is je iPhone niet meer beschikbaar? Dan kun je het zaterdagochtend 10 oktober nog eens proberen via de Apple Store-app of de website, om te controleren of er nieuwe voorraad is.

0 Reactie(s) op: Reserveer nu je iPhone 6s

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.