Meer foto's sturen door update WhatsApp

Door: Lub Snoek | 24 januari 2017 12:32

Nieuws

In de nieuwe versie van WhatsApp kunnen gebruikers tot wel 30 foto's en video tegelijk versturen. Ook kun je gedeeltes van chats wissen om meer ruimte vrij te maken en kunnen gebruikers offline een bericht versturen.

Media

In de nieuwste versie van WhatsApp, versie 2.17.1, kunnen gebruikers tot maar liefst 30 mediabestanden tegelijk versturen. Voorheen lag deze limiet op 10 foto's en video's. Nadat je op het plus-icoontje hebt gedrukt, kun je een foto kiezen om te verzenden. Druk nu nogmaals op het plus-icoontje en tik de foto's en video's aan die je wilt verzenden. Lees ook: 18 tips voor fotograferen met je iPhone.

Geheugen

Chats kunnen bestaan uit foto's en video's, documenten, gesproken berichten, enzovoort. Sommige onderdelen nemen meer opslag in gebruik dan anderen. Nu kun je aparte onderdelen van een chat verwijderen. Zo creëer je meer ruimte op je smartphone, zonder dat je een hele chat hoeft te wissen.

In WhatsApp bij Instellingen - Data- en opslaggebruik - Opslag in gebruik kun je nu eenvoudig zien welke chats de meeste ruimte innemen op je telefoon. Als een chat meer ruimte inneemt dan je nodig vindt, kun je op de chat tikken om te zien hoe de data verdeeld is. Door te tikken op Wis chat, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de afbeeldingen of de video's uit een chat van je telefoon te verwijderen.

Offline

WhatsApp hoeft niet verbonden te zijn met het internet om een bericht te versturen. Op momenten dat je geen verbinding hebt, kun je gewoon een bericht maken en versturen. Je telefoon verstuurt het bericht vanzelf als er weer verbinding is gemaakt met het internet.

0 Reactie(s) op: Meer foto's sturen door update WhatsApp

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.