Je iPhone-zaklamp aanpassen met iOS 10 en 3D Touch

Door: Martin Gijzemijter Gijzemijter | 16 september 2016 10:35

How To

We durven te wedden dat de flitser van de iPhone vaker gebruikt wordt als zaklamp dan als waar hij daadwerkelijk voor ontworpen is: het belichten van foto’s die je met de camera maakt. In iOS 10 heeft deze zaklamp een kleine aanpassing gekregen.

Voorheen had de zaklamp eigenlijk maar twee mogelijkheden: aan of uit. Dat is op zich heel logisch, maar de led in je iPhone is echt bijzonder fel, en menig partner is wel eens zeer ontevreden wakker geworden omdat er iemand met een bouwlamp op zijn of haar gezicht aan het schijnen was. Reden genoeg voor Apple om de zaklamp nog twee andere modi te geven. Lees ook: Wat is Raise to Wake in iOS 10 en hoe werkt het?

Zaklamp gebruiken

De werking van de zaklamp lijkt op het eerste gezicht nog precies zoals voorheen: je opent het Besturingspaneel en drukt op het pictogram van de zaklamp om deze in- of uit te schakelen.

Heb je echter een iPhone met 3D Touch, dan kun je de knop harder indrukken om de drie verschillende modi te zien voor je zaklamp. Je kunt dan kiezen voor Veel licht, normaal licht, of weinig licht.

Het is maar een minieme aanpassing, maar het is er absoluut eentje waar wij (en onze partners) heel erg blij mee zijn.

0 Reactie(s) op: Je iPhone-zaklamp aanpassen met iOS 10 en 3D Touch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.