'iPhone 6c vanaf november te koop'

Door: Niels van der Helm | 26 augustus 2015 13:56

Nieuws

De nieuwe iPhone 6c is volgens geruchten vanaf november te verkrijgen. De kleinere iPhone krijgt waarschijnlijk een display van 4 inch.

Website M.I.C. Gadget meldt op basis van bronnen dat de iPhone 6c vanaf november te verkrijgen is. De release van de kleinere iPhone zou volgens de bronnen gepland staan voor de laatste week van oktober of de eerste week van november. Ondertussen meldt de website ook dat de eerste hoesjesmakers ook al aan de slag zijn gegaan met het maken van hoesjes voor de 6c. Dat zou er op kunnen wijzen dat de 6c er aan gaat komen. Lees ook: iPhone 6s en 6s Plus: Dit is wat we weten

Later dan de iPhone 6s en 6s Plus

De 6c wordt dus niet tegelijk met de iPhone 6s en 6s Plus uitgebracht. Die zouden in september aan de beurt zijn. Op 9 september zouden de iPhones aangekondigd gaan worden en wellicht horen we dan ook wat over de 6c, die waarschijnlijk een 4 inch scherm gaat krijgen. Apple heeft nog niet gereageerd op de geruchten rond de iPhones, en dus is het voorlopig afwachten wanneer we meer gaan horen over de 6s, 6s Plus en eventueel de 6c.

0 Reactie(s) op: 'iPhone 6c vanaf november te koop'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.