Apple publiceert nieuwe Tips voor iOS 11

Door: Lub Snoek | 05 september 2017 19:01

Nieuws

Apple heeft tips voor iOS 11 gepubliceerd in de app Tips. Gebruikers van iOS 10 kunnen in Tips nu al zien wat ze binnenkort met iOS 11 kunnen doen.

MacWorld publiceerde al eerder welke nieuwe functies gebruikers kunnen verwachten in iOS 11. Dit keer geeft Apple via de app Tips ook praktische tips en wordt uitgelegd hoe gebruikers de functies kunnen gebruiken tegen de tijd dat iOS 11 gelanceerd wordt.

Bedieningspaneel

Een interessante vernieuwing die iOS 11 met zich meebrengt bevindt zich in het Bedieningspaneel. Gebruikers kunnen nu zelf kiezen welke applicaties binnen handbereik verschijnen als je onder in het scherm naar boven veegt. Naast standaardfuncties als de zaklamp en rekenmachine is het nu mogelijk om applicaties als de Dictafoon, Notities of Wallet toe te voegen aan dit venster. Zo heb je altijd je favoriete functies van iOS binnen handbereik.

iPad

Voor gebruikers van de iPad zal iOS 11 de grootste veranderingen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van Drag & Drop, waarmee content van en naar apps kan worden gesleept. In de nabije toekomst zullen steeds meer apps deze functionaliteit ondersteunen en toepassen.

Apple zal iOS 11 waarschijnlijk kort na de presentatie van de nieuwe iPhone(s) op 12 september officieel lanceren. Tips is gratis te downloaden in de App Store.

0 Reactie(s) op: Apple publiceert nieuwe Tips voor iOS 11

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.