Apple deelt drie Apple Watch-advertenties

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 25 april 2015 09:00

Apple Watch

Apple heeft gisteren drie mooie Apple Watch-advertenties gedeeld. In de video's "Rise", "Up" en "Us" zien we hoe de smartwatch het leven makkelijker maakt. De video's eindigen alle drie met de tekst "The Watch is here". Je kunt ze hieronder bekijken.

Gisteren heeft Apple drie mooie Apple Watch-video's gedeeld. De video's "Rise", "Up" en "Us" laten zien hoe de wearable het leven makkelijker maakt. De Apple Watch helpt ons in de ochtend en tijdens het sporten maar brengt ons ook in contact met onze vrienden en geliefden. De boodschap is in ieder geval duidelijk: "The Watch is here". Lees ook: Dit kan de Apple Watch allemaal.

Opstaan met de Apple Watch

De video "Rise" richt zich op de activiteiten in de ochtend. De Apple Watch helpt je om op tijd wakker te worden en op tijd op je werk te zijn. Je hoeft dus nergens meer te laat te komen.

[youtube]qQcFvamzdno[/youtube]

De Apple Watch laat je bewegen

De tweede video heet "Up" en daarin zien we dat de smartwatch een handige hulp is bij activiteiten zoals hardlopen en fietsen. De Apple Watch geeft je zelfs aan wanneer het tijd is om even op te staan van je bureau.

[youtube]a8GtyB3cees[/youtube]

Apple Watch brengt ons samen

"Us" is de laatste video en laat zien dat de Apple Watch mensen bij elkaar brengt. We zien bijvoorbeeld stelletjes die elkaar berichten en hun hartslag sturen.

[youtube]x4TbOiaEHpM[/youtube]

De Apple Watch is uitverkocht tot juni en het is op dit moment nog niet bekend wanneer de wearable weer beschikbaar is.

0 Reactie(s) op: Apple deelt drie Apple Watch-advertenties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.