90 miljoen iPhones moeten Apple op de troon houden

Apple heeft in het eerste kwartaal van 2015 een marktaandeel van 92 procent behaald op de smartphonemarkt. Dat blijkt uit een berekening van marktanalist Canaccord Genuity. Een aantal van de uitkomsten van het onderzoek is gepubliceerd in The Wall Street Journal. Ditzelfde medium meldt dat Apple aan de grote vraag naar iPhone wil voldoen door een bestelling van 90 miljoen iPhone 6S-toestellen te plaatsen.

Om de grote vraag naar iPhone te kunnen behappen, heeft Apple 90 miljoen smartphones besteld. De iPhone 6, en met name de iPhone 6 Plus, was in de afgelopen periode zeer in trek op de Aziatische markt. De mondiale vraag zal worden ondervangen door een bestelling van 90 miljoen iPhones voor consumenten over de gehele wereld zo meldt de Wall Street Journal op basis van haar bronnen.

Introductie iPhone 6S

Hoewel er nog geen officiële mededelingen zijn gedaan over de iPhone 6S en 6S Plus zullen de nieuwe generatie iPhones waarschijnlijk later dit jaar worden aangekondigd. Volgens de geruchten zouden de 6S en 6S Plus betere camera's krijgen en krijgt in ieder geval de iPhone 6S Plus ook Force Touch. Daarnaast zou de 6S een snellere A9-processor krijgen en een extra gigabyte aan RAM-geheugen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten