5 dingen die je nog niet wist over je iPhone

Door: Lub Snoek | 11 juni 2017 08:03

How To

Je kent je iPhone natuurlijk als je broekzak. Toch zijn er een aantal details in iOS gestopt die je waarschijnlijk nog niet had ontdekt! Wij vonden 5 iPhone-geheimen die je vast nog niet allemaal kende.

01 Het knopje op de zaklamp

Als je van beneden naar boven veegt, open je het menu waar je de zaklamp aan en uit kunt zetten. Maar is het je al opgevallen dat het knopje op de zaklamp ook echt naar boven en beneden beweegt? Bonustip: Heb je een iPhone die 3D Touch ondersteunt? Dan kun je harder drukken op het scherm om drie helderheidsstanden te kiezen voor je zaklamp.

02 Kaarten

Is het je wel eens opgevallen dat Apple Kaarten altijd snelweg 280 laat zien? Dat is niet zonder reden: die weg leidt je van San Jose naar San Francisco in Californië. Die route loopt langs het hoofdkwartier van Apple!

Momenteel is Apple druk bezig met het bouwen van een nieuw hoofdkantoor. Waarschijnlijk zal het adres op het icoon van Kaarten ook veranderen na de grote opening van het nieuwe kantoor. 

03 Klok

Je denkt misschien dat Klok een stilstaand icoon is. Toch beweegt deze mee met het huidige tijdstip. Zelfs de secondewijzer is precies op tijd!

04 Twee manieren voor opnemen

Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen: hoe je een oproep beantwoord is verschillend bij een ontgrendelde en vergrendelde iPhone. Als je iPhone ontgrendeld is, druk je op de groene knop, terwijl je bij een vergrendelde iPhone over het scherm moet vegen om op te nemen. Bonustip: Wil je een oproep weigeren terwijl je iPhone vergrendeld is? Druk dan op de vergrendelknop!

05 Meerdere apps tegelijk sluiten

Je weet waarschijnlijk al dat je met een dubbele druk op de thuisknop je openstaande apps kunt zien. Dit is ook de plek waar je de apps kunt afsluiten door ze naar boven te vegen. Wist je dat je meerdere apps tegelijk kunt afsluiten? Veeg simpelweg met meerdere vingers over het scherm! Dat kan bijvoorbeeld met twee duimen, of met de wijs- en middelvinger van één hand. 

0 Reactie(s) op: 5 dingen die je nog niet wist over je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.