5 apps voor een perfecte Valentijnsdag

Door: Redactie MacWorld | 14 februari 2017 07:05

Review

Het is 14 februari en dat betekent dat de liefde in de lucht hangt. Die liefde wil je natuurlijk delen. En dat hoeft echt niet altijd in het echt, het kan ook prima via je smartphone. Daarom zijn hier 5 apps die je een onvergetelijke Valentijnsdag kunnen bezorgen.

Greetz

Android / iOS

Met Greetz kun je je eigen Valentijnskaart in elkaar bouwen. Upload een foto en plaats hem in de kaart of schrijf er een romantische boodschap op. Je kunt ook kiezen voor speciale extra's, zoals een extra grote kaart of de naam van je Valentijn. Uiteraard kun je de kaart ook anoniem versturen. Liever een echt kado? Ook dat kun je makkelijk bestellen bij Greetz. Lees ook: De 15 beste dating-apps voor je iPhone.

Mick's Rijmwoordenboek

Android

Je kunt je Valentijn onder andere verrassen met een gedicht. Het schrijven van een gedicht is voor veel mensen echter een flinke uitdaging. Wil je een gedicht maken voor je Valentijn, maar zit je vast of heb je geen inspiratie? Mick's rijmwoordenboek helpt je uit de voeten door woorden voor je te rijmen. Vul simpelweg een woord in om een overzicht te krijgen van allerlei woorden die hierop rijmen. Je kunt hierdoor snel weer verder met je gedicht. De app kost helaas wel 61 cent, dus misschien ben je beter af met de mobiele versie van de website.

Valentine Radio

Android / iOS

Ben jij nog niet helemaal in de stemming voor Valentijnsdag? De app Valentine Radio brengt hier verandering in. Valentine Radio is een app die radiozenders voor je heeft verzameld waar je romantische muziek kunt beluisteren die je in de juiste stemming voor Valentijnsdag brengt. De app bevat in totaal 40 verschillende online radiozenders, waardoor je altijd wel een zender kunt vinden die je bevalt. De app is voorzien van een simpele en minimalistische interface, waardoor verdwalen in de app eigenlijk onmogelijk is.

Bubble Blast Valentine

Android / iOS

Ben je stapelverliefd op iemand, maar weet je dat die persoon jou niet leuk vindt? Dan kan Valentijnsdag voor jou juist een vervelende dag zijn waarop je wel wat afleiding kunt gebruiken. Bubble Blast Valentine helpt je met een leuke game. De app bevat twee gamemodi: puzzel en arcade. In de puzzelmodus krijg je een veld voor hartjes te zien, die jij moet leegmaken door op de hartjes te klikken. Het is de bedoeling dat je dit met zo min mogelijk aanrakingen doet. Ieder hartje dat je aanraakt ontploft en vliegt in stukjes uit elkaar. Raken deze stukjes een ander hartje? Dan ontploft ook deze. Kies de hartjes waar je op klikt dus zorgvuldig om het veld met zo min mogelijk aanrakingen leeg te krijgen. In de arcademodus hoef je je niet te houden aan regels en kan je dus vrij spelen.

Valentijn Live Achtergrond

Android

Tegenwoordig kijken we zelfs tijdens Valentijsdag de hele dag naar onze telefoons. Dan is het wel zo prettig als je een leuk achtergrondje hebt dat in elk geval een beetje een romantische sfeer ademt. Met de live achtergronden in deze app kom je zo in die sfeer terecht. Je kunt kiezen tussen veel verschillende achtergronden vol hartjes, blaadjes, beertjes en roze. Zo krijg je vanzelf een verliefdheid te pakken.

0 Reactie(s) op: 5 apps voor een perfecte Valentijnsdag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.